Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Nytt åt, ny hemsida, nya tag!Gott nytt år allesammans! Hoppas att ni har haft ett härligt nyår - och att ni är taggade på ett nytt och upplevelserikt år.

För egen del är jag osedvanligt taggad på det nya året - men inte undra på det. I år ska jag ju äntligen få ut min Oxvältar-historia i butikerna. Det kommer utan tvekan att bli det mest spännande som har hänt mig på flera år.

Vägen dit är dock fortfarande lång. För närvarande ligger mitt manus hos Anna Gable Frimodig, som är en välrenommerad lektör. Om cirka tre veckor kommer hon att komma med sitt utlåtande - och sedan är det dags för mig att lägga i högsta växeln och förvandla boken från bra till fantastisk. Det ser jag fram mot! Kaffe, tidiga mornar och skrivande. Bättre finns inte.

I väntan på Annas utlåtande sitter jag dock inte och rullar tummarna. I mellandagarna uppdaterade jag min hemsida för att få den att se lite mer professionell ut (kika gärna in!), och den kommande semesterveckan ska jag ägna åt att fortsätta renskriva av den andra Oxvältarboken. Eventuellt kommer jag också att lägga in ett eller två nya kapitel i den, för att få en bättre övergång från den första boken till den andra.
Adbox

@templatesyard