Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Lektörsutlåtandet har kommit - nu kör vi!

För dryga månaden sedan skickade jag mitt Oxvältar-manus till Anna Gable Frimodig (som är en välrenommerad lektör med smak för fantasy) för att få hennes feedback på det. Sedan dess har jag inte gjort annat än väntat. Och väntat. Och skrivit på andra historier. Och väntat ännu lite mer. Men nu är den långa väntan äntligen över!

Idag kom manuset äntligen tillbaka, och det tillsammans med ett flera sidor långt utlåtande med analys av språk, tempo, karaktärer, dialog, dramaturgi, tidslinje och mycket mer. Därtill fick jag även flertalet hundra kommentarer bifogade direkt i Word-filen, med synpunkter på såväl språk som innehåll. Fantastiskt! Väldigt mycket mer än vad jag hade väntat mig! Jag menar, vilket hästjobb att göra på en enda månad!

Det ska faktiskt erkännas att jag var lite tveksam till det här med att anlita en lektör - vad har väl en sådan komma med, som en vanlig dödlig inte har? Mycket, visade det sig. Väldigt mycket!

Nu kommer det säkert ta mig ett par dagar att läsa alla kommentarer, oh därefter kommer det ta många och långa kvällar och helger att genomföra de ändringar som jag har blivit inspirerad att göra. Men herrejävlar var taggad jag känner mig - tack vare den här feedbacken kommer jag att kunna göra boken ännu mycket bättre!

Och vad tyckte Anna då? Det stora övergripande omdömet var positivt. Kanske just därför jag känner mig så taggad! Ett proffs tyckte att jag har gjort något bra, och tror att boken har potential att sälja bra:-)
Adbox

@templatesyard