Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Tack, tack - TACK!

Kickstarterkampanjen är avslutad - och den gick i mål! Oxvältarna: Spelets Början kommer att bli av! Som tryckt bok och e-bok under 2018! Herrejösses!

Jag vet faktiskt inte vilka ord jag ska ta till, annat än att upprepa de jag redan har skrivit. Tack, tack och åter tack till alla er som har trott på mig och min idé! Tack till alla er som med stora och små medel har stöttat mig. Tack till alla er som har hjälpt mig att uppfylla mitt livs kanske största dröm - att få publicera min egen bok.

Så, tacksamhet, det är väl ett av orden jag söker. Ett annat ord för vad jag känner är hunger. Hunger att slutföra det här projektet. Hunger att under de kommande månaderna investera mitt allt i det här projektet, så att jag sedan till sommaren kan leverera en bok som motsvarar era - och mina - förväntningar.

*

Statusuppdatering? Jag har under dagen, sedan finansieringen blev klar, varit i kontakt med en lektör med stor erfarenhet av just fantasymanus. Hon kommer redan under mellandagarna ta sig an mitt manus, och det kommer bli extremt spännande att höra hennes tankar och funderingar. Jag kommer sitta som på nålar till dess att hennes svar kommer!

Mer statusuppdatering? Jag träffade under kvällen min vän Jonas som hjälper till med det grafiska. Vi planerar in ett möte under julledigheten då vi ska titta på omslag och annat smått och gott. Det ska bli otroligt kul! Senast vi träffades blev jag oerhört inspirerad. Att ha någon att prata om sin värld med är guld värt!
Adbox

@templatesyard