Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Kickstarter-kampanjen går in på sin sista vecka

Kickstarterkampanjen är inne på sin sista vecka, och med fyra dagar kvar har 45 000 kr samlats in, och därmed saknas inte mer än 10 000 kr för att säkerställa publicering. Fantastiskt! Tack till alla som stöttar mig, såväl med pengar som med positiva ord!

Eftersom jag i veckan har varit sjuk har jag inte haft tid (eller ork) att skriva på den här sidan, men för den som är intresserad kan jag meddela att arbetat fortgår. Genom nätverkande (tack för kontakterna Fredrik) har jag tagit reda på mer om självpublicering, tryckerier, print-on-demand-lösningar och ISBN-nummer. Sådant som jag tidigare inte vetat någonting alls om. Bland annat har jag fått reda på att även Bonnier-koncernen erbjuder en självutgivningstjänst, vilken enligt somliga håller högre kvalitet än Vulkans. Utöver detta har jag också varit i kontakt med ett par lektörer, för att som jag kan hitta någon som specialiserar sig på fantasy.

Vid sidan om självpublicerings-arbetet har jag även arbetar vidare med boken. På hemsidan har jag lagt upp en uppdaterat version av Kapitel 1, där jag har ändrat vissa karaktärsbeskrivningar samt förbättrat sådant som kommatering och ordval.

I väntan på att bli frisk och få träffa Jonas Gustavsson, som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig med det grafiska, har jag även jobbat vidare med min omslagsskiss. Den senaste versionen kan ni se här nedan.

Den senaste versionen av omslaget.
Lite mörkare. Lite mer fantasy?

Tack Jonas för det snygga oket!

Adbox

@templatesyard