Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Hur skriver man sin första bok? Mina tankar om skrivande!


Sedan jag kom ut ur författargarderoben är det många som har vänt sig till mig med frågor gällande skrivandet. Hur skriver man sin första bok? Hur hinner man? Hur gör man? Vad är bra arbetsmetodik - och vad är dålig?

Jag tycker förstås att alla frågor är jätteroliga, och för att försöka besvara dem på bästa sätt har jag gjort en video där jag berättar hur jag tänker kring mitt eget skrivande. Dessutom delar jag med mig om mina fem bästa råd för att lyckas med skrivandet.

Videon hittar ni på YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=SIOkwO8pxx4

Och, som alltid, glöm inte att sprida ordet om min Kickstarter-kampanj. Oxvältarnas öde ligger i dina händer:
Oxvältarna: Spelets Början på Kickstarter.com
Adbox

@templatesyard