Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Oxvältarna: Spelets Början - Nu på Kickstarter!

Omslag. Skiss.
Efter två års arbete har jag till slut kommit så långt jag bara kan med min debutroman Oxvältarna: Spelets Regler, och jag skulle omöjligt kunna vara mer stolt. Det är en bok som jag har lagt ned min själ i; en bok som jag flera gånger har varit nära att gå in i väggen för att kunna färdigställa - och nu när jag äntligen börjar kunna se frukten av mitt arbete kunde jag inte vara mer nöjd.

Jag har alltid vetat att jag kan skriva. Att jag faktiskt är förbannat duktig på att skriva, men jag hade aldrig i mina vildaste drömmar kunnat tro att jag faktiskt är så här blodsförbannat bra på det. Jag blir liksom uppriktigt glad av att läsa mina egna ord.

Helt färdig är jag dock inte. Hela boken behöver läsas av en professionell korrekturläsare innan den kan släppas i tryck. Dessutom behöver den en genomläsning av en lektor, som kan ge tips på hur historiens flöde kan bli ännu renare. Slutligen behöver den dessutom sättas i tryck - så att jag äntligen kan dela med mig av den till er läsare.

Allt det här kostar dock pengar - och det är därför jag har valt att lägga upp mitt projekt på Kickstarter. För att kunna finansiera det sista arbetet med boken, och den slutgiltiga publiceringen i tryckt form.

Kampanjen hittar du här: Oxvältarna: Spelets Regler på Kickstarter.

/Tor Claesson

PS. Du som donerar kommer att få ett signerat exemplar av boken! DS.
Adbox

@templatesyard