Läs mer om Tor Claessons böcker

Featured Post

Orkar du inte läsa? Lyssna!

För dig som är nyfiken på vad min bok Oxvältarna: Spelets Början handlar om, men som inte orkar ge dig på att läsa de smakprover som finns här på sidan, har jag spelat in ett litet klipp då jag läser ett utdrag ur boken.

Utdraget kommer från bokens första kapitel, då den unga kvinnan Elise för första gången får en inblick i hur en seberisk legionär uppför sig, och utan att avslöja för mycket går det kanske inte helt enligt planerna.Hjälpa till att finansiera projektet kan ni som vanligt göra på Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/svenskfantasy/oxvaltarna-spelets-borjan-ett-svenskt-fantasyepos/

Observera att jag inte kommer att läsa in någon ljudbok själv. Kan jag säkra finansiering kommer jag istället att anlita en professionell röstskådespelare att göra det jobbet. För egen del är jag bara en glad amatör i sammanhanget, men jag hoppas att ni ska uppskatta det ändå.
Adbox

@templatesyard